Batteri till vape

Vart hittar men billiga batterier till en vape var en fråga vi fick av en läsare, och det har varit lite svårt att hitta några sådana ännu. Men på hemsidan https://vape.se kunde vi hitta ett antal batterier som var billiga. Och jag ville ha till ett pod system, men det fanns det dock inte, men många andra fann det dock.

Den vape mod jag använder har dock mycket större batterier än de som man använder i pod-system. Men summan av kaddemumman är att man måste köpa både en vape-pod, och en e-cigarett system vape.

Svenska vape butiker

Hur många vape butiker finns det i Sverige är något jag har varit intresserad av, och tagit reda lite på det. Det finns i Sverige cirka 200 olika vape butiker, vilket vi tycker är mycket trevligt. Men att det är så många gör också att det lätt kan bli en fajt mellan vape butikerna, och det är ju inte så himla bra.

Är det farligt med e cigaretter

Det är ett ämne många vill säga något om, och just e cigaretter har varit ett hett samtalsämne. Många har på senare tid sagt att det är farligt, men det håller jag inte med om. Många tidningar enligt mig sprider bara skräck, och inget annat.